Kontakt

Freya Anduin

Jeg er cand.comm. i museumsformidling, uddannet i webstrategi, forfatter, journalist, naturparkguide, foredragsholder og erfaren formidler med undervisningserfaring fra bl.a. Erhvervsakademi Sjælland (webdesign, kommunikation, præsentation, målgruppeanalyse), 6 år som avisredaktør og erfaring som landdistriktskoordinator med virksomhedsrådgivning.

Tlf. 42 33 93 00

email:   anduin @ xperi.dk

Medlem af Dansk Journalistforbund.

Jeg har erfaring med udstilling, foredrag, rundvisning, levendegørelse, turisme og hotelbranchen udover undervisningserfaring fra 5. klasse til erhvervsskole. Se mere på anduin.dk  og formidlingsfaellesskabet.dk.

Jeg har løst opgaver for bl.a. Guldborgsund kommune, Lolland kommune, Sydfalster Turist- og Erhvervsforening, Hotel Maribo Søpark, Døllefjelde-Musse Naturpark, KultKit, TOUR-BO og Næstved Museum.

Anbefalinger

Freya Anduin har en stærk teoretisk baggrund inden for kommunikation generelt og specifikt inden for museumsformidling. Freya har særlige forudsætninger og baggrund for at tilføre museums-indsats på nettet ny forståelse og nye nuancer og kan bidrage til en dybtgående, bredspektret og kreativ fornyelse af museumsformidling og oplevelse. Freya arbejder grundigt og med god sans for planlægning og kombination af både overblik og detaljer, så resultatet er gennemtænkt og sammenhængende helt ud i hjørnerne.
Nils Ulrik Pedersen,  DMJX

 

Jeg har arbejdet sammen med Freya på mange forskellige projekter og kan varmt anbefale hendes arbejde. Freya er utrolig vidende på mange områder, og har derfor meget at trække på, når vanskelige opgaver skal løses. Hun er hurtig, effektiv, har både overblik og er detalje-orienteret på den gode måde – hun slipper ikke noget igennem som ikke er vel-gennemarbejdet, og hun stopper altid op og stiller spørgsmål, så man som opdragsgiver bliver spurgt i tvivlstilfælde (hvis man vil). Desuden er Freya kreativ, nysgerrig og løsningsorienteret med en stærk evne til at finde ind til det væsentlige og løse også komplekse problemstillinger. Det er også en fordel, at Freya er yderst fleksibel og villig til at træde til med kort varsel! Alt i alt vil jeg meget gerne give Freya mine varmeste anbefalinger, særlig hvis du søger en, som har mange forskellige research-, formidlings- og kommunikationskompetencer.

Carina Woollhead, specialkonsulent, Guldborgsund Kommune

 

Det er en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Freya og mærke hendes store engagement. Jeg vil derfor gerne fremhæve Freyas professionelle indstilling, til og afklaring af de forskellige løsningsforslag. Man ved at, hver detalje er tænkt igennem før det kommer på papiret. Jeg vil til en hver tid, kunne anbefale Freya som samarbejdspartner, eller som en god sparringspartner.

Thomas Elmer Nielsen, MAK

 

XperiTime er ejet af Xperi, cvr 17699202.

 

Forsideillustration ‘Blueskies’: FP Anduin ©

Foto: FP Anduin ©

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Freya Anduin forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

 

Nej, denne side har faktisk ingen cookies eller trackers, så derfor er der ingen cookietekst eller -knapper.

XperiTime
error: Content is protected !!